Uit eten bij Café-Restaurant De Cockpit in Bosschenhoofd

Bij De Cockpit dineert u in stijl, terwijl u de vliegtuigen op nog geen twintig meter afstand ziet opstijgen. Niet onder de indruk? Nou, dan hebben we altijd nog onze chefkok, die op zich al een reden is om voor een etentje naar Brabant af te reizen.

Bij Café-Restaurant De Cockpit vliegt u binnen voor een romantisch etentje voor twee, maar ook voor een bedrijfsuitje, huwelijk of familiefeest. We hebben ruimte voor groepen tot maximaal 40 personen.

Kies uw lievelingsgerechten a la carte of maak een keuze uit een van onze speciale menu’s.

MENU CARVALIS

Het Menu Carvalis serveren wij van maandag tot en met vrijdag vanaf 10 tot 40 personen.

Het Menu Carvalis is een keuzemenu voor minimaal 10 personen en kost €27,50 per persoon.

Dit menu wordt geserveerd met friet en mayonaise, knapperige salade, verse groenten en krieltjes van de Goudbloemse dijk.

U kunt tot 24 uur van te voren het aantal gasten wijzigen. 

VOORGERECHTEN

Gerookte zalm met gemarineerde garnalen.

Bisque, goed gevulde vissoep.

Salade met gerookte ham en galia meloen.

Rundercarpaccio, flinterdun gesneden met pesto, oude kaas, zongedroogde tomaatjes en olijven.

HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken zalmfilet met Hollandaise saus.

In de roomboter gebakken sliptongen (+2,00).

Smakelijke biefstukjes van het rund met pepersaus.

Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus.

NAGERECHT

Dessert fantasie

DRANKARRANGEMENT

U kunt bij uw buffet of dinermenu ook een drankarrangement kiezen: onbeperkt koffie, thee, frisdrank, pilsener en huiswijn.

17,50 p.p. voor drie uur.

MENU KNÊUTERS

Het Menu Knêuters serveren wij op zaterdag en zondag vanaf 10 tot 20 personen.

Het Menu Knêuters is een keuzemenu voor minimaal 10 personen en kost €27,50 per persoon.

Dit menu wordt geserveerd met friet en mayonaise, knapperige salade, verse groenten en krieltjes van de Goudbloemse dijk.

U kunt tot 24 uur van te voren het aantal gasten wijzigen. 

VOORGERECHTEN

Gerookte zalm met gemarineerde garnalen.

Bisque, goed gevulde vissoep.

Rundercarpaccio, flinterdun gesneden met pesto, oude kaas, zongedroogde tomaatjes en olijven.

HOOFDGERECHTEN

Op de huid gebakken zalmfilet met Hollandaise saus.

Smakelijke biefstukjes van het rund met pepersaus.

NAGERECHT

Dessert fantasie

DRANKARRANGEMENT

U kunt bij uw buffet of dinermenu ook een drankarrangement kiezen: onbeperkt koffie, thee, frisdrank, pilsener en huiswijn.

17,50 p.p. voor drie uur.