Het is weer herfst!

Tijdens het herfst en winterseizoen bereidt de Keuken Crew heerlijke stoofpotjes met producten van onder andere wild en vlees.

Vanaf januari komen de malse spareribs weer op de kaart mét de huisgemaakt marinades. De spareribs zullen tot en met maart te vinden zijn op de kaart.

Voor de koude winterdagen zal er erwtensoep, volgens geheim recept van Jack Luijkx, op het menu staan om u op te warmen!

Meer Cockpit Nieuws:

De Cockpit Crew zoekt afwassers!

De Cockpit Crew zoekt afwassers! Je bent gemotiveerd, vrolijk en weet van aanpakken. Je komt te werken in een jong team met flexibele werktijden en

Lunchtip Week 8: Broodje Dauphine

Het heerlijke Broodje Dauphine is deze week de lunchtip. Belegd met brie, chutney van vijg-dadel-mango, rucola, frambozendressing en geroosterde walnoten is dit een ware smaaksensatie.

WINACTIE: Valentijnsmenu

Volgende week is het Valentijnsdag en om deze reden geven wij een gratis Valentijnsmenu weg. Met wie zou u ons heerlijke menu willen delen? Ga

Café en Restaurant De Cockpit

Openingstijden

Wij zijn iedere dag geopend vanaf 10:00 uur.

U kunt bestellen (keuken) vanaf 10.30 uur en u kunt binnenlopen of reserveren tot 20.15 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Powered By:

×