De Grote Verbouwing: Aflevering 1

De grote verbouwing is begonnen! We gaan De Cockpit aanpassen aan de huidige tijd: nieuwe vloeren, nieuwe kleuren, andere stoelen, nieuwe huisstijl en nog vele andere praktische en mooie veranderingen.

We hopen iedereen in het weekend van 25 november weer te mogen ontvangen in een vernieuwde Cockpit. Tijdens de verbouwing zal De Boarding Room worden omgetoverd tot een pop-up restaurant, welke naast/achter De Cockpit ligt. U bent hier van harte welkom voor een heerlijke kop koffie, lunch en diner.

De komende tijd nemen we jullie in deze videoserie mee in de veranderende wereld van De Cockpit, krijgen we een kijkje achter de schermen en zullen we er achter komen hoe de verbouwing van het restaurant tot stand komt.

Bekijk de volledige video hier:

 

Meer Cockpit Nieuws:

Lunchtip Week 21: Pizza Carpaccio

Onze nieuwe lunchtip, Pizza Carpaccio, had niet op een betere dag kunnen komen. Het is vandaag namelijk Pizza Party Day.Deze heerlijke pizza belegd met, zoals

Lunchtip Week 19: Broodje Romano

Dit heerlijke Broodje Romano bestaat uit salami, mozzarella, tomaat, pesto en balsamico. Deze combinatie zorgt voor een fantastische smaakbeleving en is daarom aankomende week onze