Reserveer uw tafel bij Café en Restaurant De Cockpit

Conform de huidige wet- en regelgeving zijn wij gesloten.

Wij zijn geopend voor afhaal van onze verse maaltijden bereid door onze Keuken Crew. Makkelijk, snel en vooral erg lekker. 

Kies uw favoriete gerechten, betaal gemakkelijk online en kom uw bestelling afhalen op de afgesproken tijd. 

Conform de huidige wet- en regelgeving mogen wij net als alle andere restaurants een maximale bezetting van 30 gasten binnen hebben. Hierdoor zijn er enkele dingen veranderd in ons reserveringsysteem, wanneer het systeem aangeeft dat er geen plaats is op de door uw gewenste tijd kunt u altijd even bellen naar 0165-313129. Wilt u op dezelfde dag nog reserveren? Dan moet dit telefonisch.

Op ons terras kunt u met maximaal 4 personen binnenlopen zonder te reserveren. Wilt u met meer personen op ons terras? Gelieve dan telefonisch contact op te nemen. 

Momenteel werken wij met shifts op de volgende tijden: 

11:30 – 13:00
13:15 – 17:00
17:00 – 19:00
19:15 – 21:30

High-Tea & andere arrangementen
14:00 – 16:30

Hierdoor hebben wij de tijd om routing en schoonmaakmaatregelen te treffen en kunnen we er voor zorgen dat we een veilige dineromgeving creëren.

– Wij nemen online reserveringen aan tot 4 personen.

– Mocht u met een gezin willen dineren (enkel hetzelfde huishouden) met meer dan 4 personen, gelieve dan telefonisch contact op te nemen via 0165-313129

– Wij gaan er vanuit dat u de RIVM-regels goed in de gaten houdt en daarnaar handelt, wij doen dat ook.

– Bij binnenkomst zal een controlegesprek over de gezondheid gevoerd worden met 1 van onze werknemers. Gelieve dit serieus te nemen en in alle eerlijkheid te volbrengen.

– Aan tafel krijgt u van ons onze hernieuwde huisregels met betrekking tot maatregelen, hygiëne, toiletbezoek en overige zaken.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens