Door de Covid-19 maatregelen is ons restaurant nog even grotendeels gesloten. Gelukkig kunnen we jou ook thuis laten genieten van het beste van De Cockpit. 

Braaibox

Braaiboxen op Suid-Afrikaanse wijze, waarmee u thuis heerlijk kunt barbecueën. 

De Braaibox is een ode aan de Zuid-Afrikaanse braai, een stukje Afrikaanse cultuur dat draait om gezelligheid, sfeer en genieten. 

Door het gebruik van Zuid-Afrikaanse braaikruiden, verschillende typische braaigerechten zoals Roosterkoek, Maïs fritters en Boerewors, waant u zich in Zuid-Afrika. Ook worden in deze box grote robuuste stukken kwaliteitsvlees en -vis gebruikt, om na het braaien gezellig aan tafel te delen.

U dient de Braaibox minimaal 48 uur van te voren te bestellen.

Afhalen Gratis

Van woensdag t/m zondag tussen 12:00 en 18:00.

De Cockpit, Pastoor van Breugelstraat 93a, 4744 RC Bosschenhoofd 

Minimaal 48 uur van te voren bestellen.

Vlees en Vis

Keuze uit een heerlijke Vleis Braaibox of Combi Braaibox met vlees en vis. 

De Vleisbox is voor de echte vleeseters en bevat maar liefst zes stukken vlees. De Combibox bestaat uit drie stukken vlees en drie stukken vis. Beide boxen zijn inclusief bijgerechten en wat zoete lekkernijen voor op de barbecue.

Tomahawk Steak

Voor de echte braaimeester en vleesliefhebber bieden we een exclusieve Tomahawk steak aan voor een meerprijs van €32,50 . Deze steak van ruim een kilo heeft zijn naam te danken aan het 15-20 cm lange bot waardoor het op een Tomahawk bijl lijkt.

Braaibox

Tijdens het afrekenen geef je aan welke dag en welk tijdvak je jouw bestelling bij ons wilt ophalen. Klik op de afbeelding of het plusje om de volledige inhoud van de box te bekijken. 

×
Geen producten in je winkelmand
No matching records found

In Huiswijn

No matching records found